ALL-IN MIX VOOR GROF VOLKOREN BROOD COOK&BAKE 2KG
Art nr.30042

Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels ,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de
Prijs €7.76
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een
ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken
- Maximaal genieten met minimale inspanning
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een
ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. | |||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
260ml |
325ml |
390ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwevolkorenmeel, geplette tarwekorrels, tarwezemelen, weipoeder, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, karnemelkpoeder, emulgatoren: E472e en sojalecithine, veldbonenmeel, palm- en raapolie, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: ascorbinezuurReviews door andere gebruikers
Aanrader
Normaal vind ik volkoren brood van de bakker een beetje droog, nochtans vind ik het brood wel super omdat het zo gezond is. Sinds ik het zelf maak is het altijd lekker luchtig en vers!Heerlijk gezond
Alleen maar voordelen vind ik persoonlijk. Super gemakkelijk, gezond, en natuurlijk ook lekker

ALL-IN MIX VOOR GROF VOLKOREN BROOD COOK&BAKE 2KG
Art nr.30042
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels ,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl! Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de
Prijs €7.76
incl. BTW
Direct leverbaar
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!
Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een
ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Maak zélf jouw grof volkoren brood met heerlijk luchtige kruim met onze all-in mix! Dit gezond brood zit boordevol vitamines en mineralen, vezels,... en past daarom perfect bij een gezonde levensstijl!
- Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest
- Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken
- Maximaal genieten met minimale inspanning
Bereiding met traditionele oven
Volg dan volgende gemakkelijke stappen:1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 40 min. rijzen
4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een
ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-tal minuten
6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
7. Jouw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!
Gebruiksaanwijzing
Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions. | |||
Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix |
400g |
500g |
600g |
Water / Eau / Wasser / Water |
260ml |
325ml |
390ml |
Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread |
600g / 640g |
750g / 800g |
960g / 1000g |
Bereiding in de broodmachine
Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.Bewaaradvies
Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.
Samenstelling
Tarwevolkorenmeel, geplette tarwekorrels, tarwezemelen, weipoeder, glucosestroop, dextrose, zout, tarwegluten, gist, karnemelkpoeder, emulgatoren: E472e en sojalecithine, veldbonenmeel, palm- en raapolie, enzymen (tarwe), meelverbeteraar: ascorbinezuurReviews door andere gebruikers
Aanrader
Normaal vind ik volkoren brood van de bakker een beetje droog, nochtans vind ik het brood wel super omdat het zo gezond is. Sinds ik het zelf maak is het altijd lekker luchtig en vers!Heerlijk gezond
Alleen maar voordelen vind ik persoonlijk. Super gemakkelijk, gezond, en natuurlijk ook lekker
ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK
Product set carousel