Top of the page

BLOEM VOOR VOLKORENBROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 32301
Heerlijk volkoren brood boordevol vezels maak je met onze mix voor volkoren brood. Deze mix is gemaakt op basis van tarwemeel en gerstemoutmeel.  Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom
Prijs €5.32
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Heerlijk volkoren brood boordevol vezels maak je met onze mix voor volkoren brood.

Deze mix is gemaakt op basis van tarwemeel en gerstemoutmeel. 

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook & Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook & Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca. 2 à 4 uur.

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwemeel, gerstemoutmeel, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

De gebruikte E471 is van plantaardige oorsprong.

Energie: 1372 KJ 324
Vetten: 1,9g
waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g
Enkelvoudig onverz. vetzuren: 0,2g
Meervoudig onverz. vetzuren: 1,2g
Koolhydraten: 57,1g
waarvan suikers: 1,3g
Eiwitten: 10,1g
Vezels: 14,8g
Zout: <0,01g


Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Vezelrijk alternatief

    Een vers brood is zo veel lekkerder als je weet dat hij ook gezond is!

BLOEM VOOR VOLKORENBROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 32301
Heerlijk volkoren brood boordevol vezels maak je met onze mix voor volkoren brood. Deze mix is gemaakt op basis van tarwemeel en gerstemoutmeel.  Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom
Prijs €5.32
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Heerlijk volkoren brood boordevol vezels maak je met onze mix voor volkoren brood.

Deze mix is gemaakt op basis van tarwemeel en gerstemoutmeel. 

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.

Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook & Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook & Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca. 2 à 4 uur.

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Ingrediënten 

Tarwemeel, gerstemoutmeel, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

De gebruikte E471 is van plantaardige oorsprong.

Energie: 1372 KJ 324
Vetten: 1,9g
waarvan verzadigde vetzuren: 0,5g
Enkelvoudig onverz. vetzuren: 0,2g
Meervoudig onverz. vetzuren: 1,2g
Koolhydraten: 57,1g
waarvan suikers: 1,3g
Eiwitten: 10,1g
Vezels: 14,8g
Zout: <0,01g


Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Specificaties

Gewicht
2kg

Reviews door andere gebruikers

  • Vezelrijk alternatief

    Een vers brood is zo veel lekkerder als je weet dat hij ook gezond is!

HIERAAN AL GEDACHT? ANDERE THUISBAKKERS KOCHTEN OOK: