Top of the page

ALL-IN MIX VOOR BRUIN BROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 30040
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze lekkere all-in mix voor bruin brood. Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken Maximaal genot met minimale inspanning Bereiding met trad
Prijs €7.87
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!

Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze lekkere all-in mix voor bruin brood.

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest
  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken
  • Maximaal genot met minimale inspanning

Bereiding met traditionele oven

Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
  1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
  2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
  3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
  4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
  5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
  6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing 


Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

  • Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
  • Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, palm- en raapolie, glucosestroop, tarwegluten, gist, zout, dextrose, emulgatoren: E472e en sojalecithine, sojabloem, weipoeder, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, melkeiwit, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).



Reviews door andere gebruikers

  • Prima in orde

    Qua smaak zeker een topper. En zo gemakkelijk te maken
  • Lekker, snel gemaakt

    Lekker, zacht brood, klaar op 2 uur, enkel water toevoegen.
  • Bakt heel gemakkelijk

    Voor de eerste keer dit product gekocht. Supermakkelijk, enkel water toevoegen en het bakken ging heel vlot. Happy met het eindresultaat!

ALL-IN MIX VOOR BRUIN BROOD COOK&BAKE 2KG

Item No. 30040
Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk! Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze lekkere all-in mix voor bruin brood. Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken Maximaal genot met minimale inspanning Bereiding met trad
Prijs €7.87
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Zelf brood bakken was nog nooit zo makkelijk!

Maak jouw bruin brood met heerlijk luchtige kruim met onze lekkere all-in mix voor bruin brood.

  • Enkel water toevoegen en de broodmachine doet de rest
  • Ook zonder broodmachine kan dit niet mislukken
  • Maximaal genot met minimale inspanning

Bereiding met traditionele oven

Volg dan volgende gemakkelijke stappen:
  1. Kneed de broodmix en lauw water (± 40°c) tot een soepele massa
  2. Voeg extra water toe indien het deeg té droog lijkt
  3. Dek het deeg af met huishoudfolie en laat het 30-40 min. rijzen
  4. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoudfolie
  5. Bak je brood in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten
  6. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster
  7. Uw brood is klaar om geproefd te worden, smakelijk!

Gebruiksaanwijzing 


Gebruiksaanwijzing / Mode d’emploi / Backanleitung / Instructions.

Broodmix / Mélange pour pain / Brotmischung / Bread mix

400g

500g

600g

Water / Eau / Wasser / Water

240ml

300ml

360ml

Gewicht brood / Poids du pain / Brotgewicht / Weight of bread

600g / 640g

750g / 800g

960g / 1000g


Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bewaaradvies

  • Broodmix: Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.
  • Brood: Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

Samenstelling

Tarwebloem, palm- en raapolie, glucosestroop, tarwegluten, gist, zout, dextrose, emulgatoren: E472e en sojalecithine, sojabloem, weipoeder, karnemelkpoeder, veldbonenmeel, melkeiwit, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe).



Reviews door andere gebruikers

  • Prima in orde

    Qua smaak zeker een topper. En zo gemakkelijk te maken
  • Lekker, snel gemaakt

    Lekker, zacht brood, klaar op 2 uur, enkel water toevoegen.
  • Bakt heel gemakkelijk

    Voor de eerste keer dit product gekocht. Supermakkelijk, enkel water toevoegen en het bakken ging heel vlot. Happy met het eindresultaat!

Andere thuisbakkers kochten ook: