Top of the page

MIX VOOR CHANTILLY CREME COOK&BAKE 250G

Item No. 46079
Maak zelf in no-time de klassieker onder al de desserten, de Chantilly . Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verrassen met deze witte Chantilly. RECEPT (10 porties) 250g mix voor chantilly Crème 330g volle melk Bereiding De mix en de melk goed mengen. Gedurende 6 minuten i
Prijs €7.92
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Maak zelf in no-time de klassieker onder al de desserten, de Chantilly. Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verrassen met deze witte Chantilly.

RECEPT (10 porties)

  • 250g mix voor chantilly Crème
  • 330g volle melk

Bereiding

  1. De mix en de melk goed mengen.
  2. Gedurende 6 minuten in hoogste snelheid kloppen.
  3. Enkele uren in de koelkast laten opstijven.
  4. Het eindproduct kan ingevroren worden.
  5. Droog en koel bewaren.

Ingrediënten/ Ingrédients

glucose, suiker,  plantaardig vet, emulgator: E472b, gemodificeerd zetmeel, cacao, verdikkingsmiddel: E410, magere  melkpoeder, aroma, geleermiddel: E404, zuurteregelaar: E450-E339, kleurstof: E101

Sucre, sirop de glucose, huile végétable (Palme), dextrose, émilsifiants: E466, E471, E472a, E472e, protéines de lait, arôme: Vanilline, couleur: E160a (i). Peut contenir des traces de noix, gluten, blé, oeuf et soja. 

Reviews door andere gebruikers

  • Eerste keer gemaakt

    mijn eerste ervaring met Chantilly. Instructies gevolgd met het gewenste resultaat na het opkloppen. Het eindproduct gebruikt samen met verse aardbeien, geserveerd in een dessertglaasje. Heerlijke combinatie en prima punten gescoord bij de gasten, zowel klein als groot. De smaak is zoet en de vanille smaakt zeker goed genoeg door.
  • Best ok

    Deze was wel ok. Heel makkelijk om te maken👍 maar voor de smaak heb ik nog wat extra vanille extract gebruikt.

MIX VOOR CHANTILLY CREME COOK&BAKE 250G

Item No. 46079
Maak zelf in no-time de klassieker onder al de desserten, de Chantilly . Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verrassen met deze witte Chantilly. RECEPT (10 porties) 250g mix voor chantilly Crème 330g volle melk Bereiding De mix en de melk goed mengen. Gedurende 6 minuten i
Prijs €7.92
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Maak zelf in no-time de klassieker onder al de desserten, de Chantilly. Ideaal om snel en gemakkelijk uw gasten tijdens een etentje te verrassen met deze witte Chantilly.

RECEPT (10 porties)

  • 250g mix voor chantilly Crème
  • 330g volle melk

Bereiding

  1. De mix en de melk goed mengen.
  2. Gedurende 6 minuten in hoogste snelheid kloppen.
  3. Enkele uren in de koelkast laten opstijven.
  4. Het eindproduct kan ingevroren worden.
  5. Droog en koel bewaren.

Ingrediënten/ Ingrédients

glucose, suiker,  plantaardig vet, emulgator: E472b, gemodificeerd zetmeel, cacao, verdikkingsmiddel: E410, magere  melkpoeder, aroma, geleermiddel: E404, zuurteregelaar: E450-E339, kleurstof: E101

Sucre, sirop de glucose, huile végétable (Palme), dextrose, émilsifiants: E466, E471, E472a, E472e, protéines de lait, arôme: Vanilline, couleur: E160a (i). Peut contenir des traces de noix, gluten, blé, oeuf et soja. 

Reviews door andere gebruikers

  • Eerste keer gemaakt

    mijn eerste ervaring met Chantilly. Instructies gevolgd met het gewenste resultaat na het opkloppen. Het eindproduct gebruikt samen met verse aardbeien, geserveerd in een dessertglaasje. Heerlijke combinatie en prima punten gescoord bij de gasten, zowel klein als groot. De smaak is zoet en de vanille smaakt zeker goed genoeg door.
  • Best ok

    Deze was wel ok. Heel makkelijk om te maken👍 maar voor de smaak heb ik nog wat extra vanille extract gebruikt.