MIX VOOR SPECULAAS COOK&BAKE 400G

Art nr.32280
Zelf speculaaskoeken maken doe je in een handomdraai!  Probeer het zelf en ontdek hoe makkelijk bakken kan zijn! RECEPT 400g mix voor speculaas 1 ei 100g harde boter   Bereidingswijze: Meng de ingrediënten (boter slechts een weinig mals maken) tot een glad deeg. Laat het deeg (in huishoudfolie) 15 à
Prijs €3.68
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Zelf speculaaskoeken maken doe je in een handomdraai! 

Probeer het zelf en ontdek hoe makkelijk bakken kan zijn!

RECEPT

  • 400g mix voor speculaas
  • 1 ei
  • 100g harde boter

 Bereidingswijze:

  1. Meng de ingrediënten (boter slechts een weinig mals maken) tot een glad deeg.

  2. Laat het deeg (in huishoudfolie) 15 à 30 minuten rusten in de koelkast.  

  3. Na deze rusttijd het deeg kort kneden.

  4. Rol het deeg met een deegrol gelijkmatig (5mm dikte) uit op een werkblad lichtjes bestrooid met bloem.

  5. Vorm met uitsteekvormpjes of een glas deegkoekjes.

  6. Bak op bakpapier, siliconenmat of met ingevette bakplaat (op 2cm afstand van elkaar) gedurende 15 minuten op 175 °C.

  7. Laat de speculaaskoekjes afkoelen op een rooster tot ze hard en krokant zijn. 

Tip:

Voeg 50g baking drops aan toe voor een lekkere chocoladespeculaas!
Maak met onze mix voor speculaas ook heerlijke Hasseltse speculaas
       Benodigdheden: 400g mix voor speculaas, 1 ei, 130g harde boter. 
       Bereiding Hasseltse speculaas: Volg het bovenstaande recept.
       Rol voor de Hasseltse speculaas het deeg dikker (7mm à 10mm) uit.

Ingrediënten

Tarwemeel, bruine cassonade, natriumbicarbonaat (E500), kaneel, vierkruiden (koriander, kaneel, nootmuskaat, kruiden), rijsmiddel (E341, natriumcarbonaat, maïszetmeel, E450a, eiwit, vanilline).

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.

MIX VOOR SPECULAAS COOK&BAKE 400G

Art nr.32280
Zelf speculaaskoeken maken doe je in een handomdraai!  Probeer het zelf en ontdek hoe makkelijk bakken kan zijn! RECEPT 400g mix voor speculaas 1 ei 100g harde boter   Bereidingswijze: Meng de ingrediënten (boter slechts een weinig mals maken) tot een glad deeg. Laat het deeg (in huishoudfolie) 15 à
Prijs €3.68
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Zelf speculaaskoeken maken doe je in een handomdraai! 

Probeer het zelf en ontdek hoe makkelijk bakken kan zijn!

RECEPT

  • 400g mix voor speculaas
  • 1 ei
  • 100g harde boter

 Bereidingswijze:

  1. Meng de ingrediënten (boter slechts een weinig mals maken) tot een glad deeg.

  2. Laat het deeg (in huishoudfolie) 15 à 30 minuten rusten in de koelkast.  

  3. Na deze rusttijd het deeg kort kneden.

  4. Rol het deeg met een deegrol gelijkmatig (5mm dikte) uit op een werkblad lichtjes bestrooid met bloem.

  5. Vorm met uitsteekvormpjes of een glas deegkoekjes.

  6. Bak op bakpapier, siliconenmat of met ingevette bakplaat (op 2cm afstand van elkaar) gedurende 15 minuten op 175 °C.

  7. Laat de speculaaskoekjes afkoelen op een rooster tot ze hard en krokant zijn. 

Tip:

Voeg 50g baking drops aan toe voor een lekkere chocoladespeculaas!
Maak met onze mix voor speculaas ook heerlijke Hasseltse speculaas
       Benodigdheden: 400g mix voor speculaas, 1 ei, 130g harde boter. 
       Bereiding Hasseltse speculaas: Volg het bovenstaande recept.
       Rol voor de Hasseltse speculaas het deeg dikker (7mm à 10mm) uit.

Ingrediënten

Tarwemeel, bruine cassonade, natriumbicarbonaat (E500), kaneel, vierkruiden (koriander, kaneel, nootmuskaat, kruiden), rijsmiddel (E341, natriumcarbonaat, maïszetmeel, E450a, eiwit, vanilline).

Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.