MIX VOOR FRANGIPANE COOK&BAKE 800G

Art nr.32255
Gemaakt met versgemalen amandelen . Ideaal voor frangipanetaart , amandelwafeltjes  of amandelcake. Deze mix is een smaakvolle frangipanevulling.  Benodigdheden 400g frangipanemix Cook & Bake taartvulling  abrikoos 150g zachte boter of margarine 3 eieren 2x bladerdeeg (1x bodem,1x voor bovenop) Bere
Prijs €6.35
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Gemaakt met versgemalen amandelen.
Ideaal voor frangipanetaart, amandelwafeltjes of amandelcake.
Deze mix is een smaakvolle frangipanevulling. 

Benodigdheden

  • 400g frangipanemix Cook & Bake
  • taartvulling abrikoos
  • 150g zachte boter of margarine
  • 3 eieren
  • 2x bladerdeeg (1x bodem,1x voor bovenop)

Bereiding

Voor het beslag:
  • Roer de boter zacht.
  • Meng de mix onder de boter.
  • Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze goed onder het deeg.
Voor een frangipanetaart:
  • Rol het bladerdeeg open en leg het op bakpapier in een taartvorm.
  • Doorprik het bladerdeeg met een vork en giet het frangipanebeslag in de vorm.
  • Smeer royaal de taartvulling in de bakvorm
  • Giet daarbovenop het beslag
  • Leg de tweede rol bladerdeeg bovenop de taart.
  • Strijk het deeg in met eigeel voor een mooie bruine kleur
  • Bak de taart gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  • Laat het gebak afkoelen op een taartrooster.
  • Bestrijk de afgekoelde taart met suikerglazuur of gebruiksklare fondant Cook & Bake.
Baktip van onze bakker
Het bladerdeeg kan vervangen worden door de zanddeegmix van Cook&Bake.

Het frangipanebeslag kan ook gebruikt worden om amandelwafels (1 soeplepel per wafeltje) of amandelcake te bakken.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, rijstebloem, tarwemeel, zetmeel (gemodificeerd), amandelen, mager melkpoeder, kleurstof E160b, emulgator E322 (soja), water, rijsmiddel (E500,E450), aroma, zout.
Kan sporen van andere noten en zaden bevatten.

Bewaaradvies

Verpakking koel en droog bewaren.
Verpakking goed sluiten na gebruik.

Reviews door andere gebruikers

  • Frangipannetaart met jullie mix

    Onderaan ipv abrikozen eens krieken nemen. Krieken warm maken, saus dikmaken en laten uitlekken. Heel lekker
  • Frangipanne taart met jullie mix

    Gemakkelijk in gebruik en heerlijk van smaak. Ik doe een fijn laagje abrikozen confituur op de bodem van de bladerdeeg, dan de klaargemaakte mix erop volgens jullie recept. Bakken en laten afkoelen. Afwerken met glazuur, gemaakt van bloemsuiker met citroensap. Dit geeft een frisse toets. Deze maak ik zeker maandelijks een paar keer. Succes verzekerd!😋
  • Heerlijk, en zó makkelijk

    Mijn frangipanes worden geprezen om hun smaak en textuur!
  • Zeer lekker en makkelijk product

    Recent kocht ik deze mix van Cookandbake. Ik maakte er frangipannewafels mee. Lekker en voor herhaling vatbaar!

MIX VOOR FRANGIPANE COOK&BAKE 800G

Art nr.32255
Gemaakt met versgemalen amandelen . Ideaal voor frangipanetaart , amandelwafeltjes  of amandelcake. Deze mix is een smaakvolle frangipanevulling.  Benodigdheden 400g frangipanemix Cook & Bake taartvulling  abrikoos 150g zachte boter of margarine 3 eieren 2x bladerdeeg (1x bodem,1x voor bovenop) Bere
Prijs €6.35
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Gemaakt met versgemalen amandelen.
Ideaal voor frangipanetaart, amandelwafeltjes of amandelcake.
Deze mix is een smaakvolle frangipanevulling. 

Benodigdheden

  • 400g frangipanemix Cook & Bake
  • taartvulling abrikoos
  • 150g zachte boter of margarine
  • 3 eieren
  • 2x bladerdeeg (1x bodem,1x voor bovenop)

Bereiding

Voor het beslag:
  • Roer de boter zacht.
  • Meng de mix onder de boter.
  • Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze goed onder het deeg.
Voor een frangipanetaart:
  • Rol het bladerdeeg open en leg het op bakpapier in een taartvorm.
  • Doorprik het bladerdeeg met een vork en giet het frangipanebeslag in de vorm.
  • Smeer royaal de taartvulling in de bakvorm
  • Giet daarbovenop het beslag
  • Leg de tweede rol bladerdeeg bovenop de taart.
  • Strijk het deeg in met eigeel voor een mooie bruine kleur
  • Bak de taart gedurende 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C.
  • Laat het gebak afkoelen op een taartrooster.
  • Bestrijk de afgekoelde taart met suikerglazuur of gebruiksklare fondant Cook & Bake.
Baktip van onze bakker
Het bladerdeeg kan vervangen worden door de zanddeegmix van Cook&Bake.

Het frangipanebeslag kan ook gebruikt worden om amandelwafels (1 soeplepel per wafeltje) of amandelcake te bakken.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, rijstebloem, tarwemeel, zetmeel (gemodificeerd), amandelen, mager melkpoeder, kleurstof E160b, emulgator E322 (soja), water, rijsmiddel (E500,E450), aroma, zout.
Kan sporen van andere noten en zaden bevatten.

Bewaaradvies

Verpakking koel en droog bewaren.
Verpakking goed sluiten na gebruik.

Reviews door andere gebruikers

  • Frangipannetaart met jullie mix

    Onderaan ipv abrikozen eens krieken nemen. Krieken warm maken, saus dikmaken en laten uitlekken. Heel lekker
  • Frangipanne taart met jullie mix

    Gemakkelijk in gebruik en heerlijk van smaak. Ik doe een fijn laagje abrikozen confituur op de bodem van de bladerdeeg, dan de klaargemaakte mix erop volgens jullie recept. Bakken en laten afkoelen. Afwerken met glazuur, gemaakt van bloemsuiker met citroensap. Dit geeft een frisse toets. Deze maak ik zeker maandelijks een paar keer. Succes verzekerd!😋
  • Heerlijk, en zó makkelijk

    Mijn frangipanes worden geprezen om hun smaak en textuur!
  • Zeer lekker en makkelijk product

    Recent kocht ik deze mix van Cookandbake. Ik maakte er frangipannewafels mee. Lekker en voor herhaling vatbaar!