MIX VOOR FLAN COOK&BAKE 400G
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Maak een heerlijke flantaart met onze mix voor flan en mix voor zanddeeg (voor de bodem).
Koop hier jouw ingrediënten en ga zelf aan de slag!
Opgelet: Flan is een vulling. Voor een volwaardige taart heb je alsnog een taartkorst nodig. Dit in zanddeeg of gistdeeg.
RECEPT (1 flan - 24cm)
130g mix voor flan
290ml melk
1 ei
1 extra ei: eigeel en eiwit scheiden en het eiwit opkloppen
Bereidingswijze:
De melk, het ei en het eigeel mengen.
Dan het flanpoeder toevoegen en goed mengen, meng vervolgens het licht opgeklopt eiwit voorzichtig onder het mengsel.
Giet de flanbereiding op de taartkorst en bak gedurende 45 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
Draai na het bakken de taart om op een rooster.
Ingrediënten
Suiker, vol melkpoeder, tarwebloem, mager melkpoeder, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: E460, aroma, kleurstof: E160(a). Kan sporen van ei en noten bevatten.
Bewaring
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Reviews door andere gebruikers
Heerlijke smaak
Super lekker van smaak en textuur is zoals het moet zijn! Smeuïg en zacht. Makkelijk te bereiden, wel niet vergeten de mix voor zanddeeg ook aan te kopen als je taart wilt maken.
MIX VOOR FLAN COOK&BAKE 400G
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1/ 10 klantentevredenheid
- Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Omschrijving
Maak een heerlijke flantaart met onze mix voor flan en mix voor zanddeeg (voor de bodem).
Koop hier jouw ingrediënten en ga zelf aan de slag!
Opgelet: Flan is een vulling. Voor een volwaardige taart heb je alsnog een taartkorst nodig. Dit in zanddeeg of gistdeeg.
RECEPT (1 flan - 24cm)
130g mix voor flan
290ml melk
1 ei
1 extra ei: eigeel en eiwit scheiden en het eiwit opkloppen
Bereidingswijze:
De melk, het ei en het eigeel mengen.
Dan het flanpoeder toevoegen en goed mengen, meng vervolgens het licht opgeklopt eiwit voorzichtig onder het mengsel.
Giet de flanbereiding op de taartkorst en bak gedurende 45 minuten op 180°C in een voorverwarmde oven.
Draai na het bakken de taart om op een rooster.
Ingrediënten
Suiker, vol melkpoeder, tarwebloem, mager melkpoeder, gemodificeerd maïszetmeel, verdikkingsmiddel: E460, aroma, kleurstof: E160(a). Kan sporen van ei en noten bevatten.
Bewaring
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Reviews door andere gebruikers
Heerlijke smaak
Super lekker van smaak en textuur is zoals het moet zijn! Smeuïg en zacht. Makkelijk te bereiden, wel niet vergeten de mix voor zanddeeg ook aan te kopen als je taart wilt maken.