MIX VOOR BISCUIT COOK&BAKE 800G

Art nr. 32254

Image titleGratis levering vanaf €45


Met deze mix voor biscuit maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige biscuit voor iedere gelegenheid. Enkel eieren, water en vanillesuiker toevoegen en je beslag kan de oven in. Werk hem af met banketbakkersroom, crème au beurre, slagroom, fruit, chocoladeschaafsel, ... laat je creativiteit de


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 4,89
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Met deze mix voor biscuit maak je in een handomdraai een heerlijk luchtige biscuit voor iedere gelegenheid. Enkel eieren, water en vanillesuiker toevoegen en je beslag kan de oven in. Werk hem af met banketbakkersroom, crème au beurre, slagroom, fruit, chocoladeschaafsel, ... laat je creativiteit de vrije loop! 

Benodigdheden

voor een ronde biscuit van 24cm:

Bereiding

  1. Meng alle ingrediënten tot een glad beslag. 10 minuten kloppen op de hoogste versnelling.
  2. Doe het beslag in een ingevette vorm.
  3. Bak de biscuit in een voorverwarmde oven op 175°C gedurende 30 minuten.
  4. Laat de biscuit goed afkoelen alvorens hem uit de vorm te halen.
Voor een rolbiscuit:
  1. Strijk het beslag 1 cm dik over een bakplaat
  2. Bekleed met bakpapier van Cook&Bake.
  3. Bak 7 à 10 minuten op 210°C.
  4. Rol het biscuitdeeg op met een vulling naar keuze.
* Elke oven is anders,  controleer  daarom altijd  je baksel met een (saté)prikker of mes. Indien er nog deeg blijft plakken, verleng de baktijd met 5 tot 10 minuten en beoordeel dan nogmaals het resultaat. 

Smaaktip!
Werk af met Cook&Bake crème au beurre, banketbakkersroom, chocolade schaafsel en/of Bresilienne nootjes. Versier met decoratie van Cook&Bake of vers fruit.

Ingrediënten

Suiker, tarwebloem, tarwezetmeel, rijsmiddel (E500, E541, E341), emulgator (E477, E481, E471, E472b), glucosestroop (gedroogd), stabilisator (E450), verdikkingsmiddel (E415), kleurstof (E160b), weipoeder (melk). Kan sporen van noten en zaden bevatten.

Bewaaradvies

Verpakking koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik.

Recepten:

Naked red velvet cake
Feesttaart
Eenhoorntaart


Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden