ALL-IN MIX VOOR SOEZEN EN ECLAIRS COOK&BAKE 400G
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
op iedere verpakking
éénmaal betalen
en tijdbesparend
Omschrijving
Maak nu thuis zelf heerlijke soezen en eclairs met deze mix.
Thuisbakken was nog nooit zo leuk!
RECEPT
Benodigdheden (voor ± 16 soezen)
200g soezenmix
300 ml water (50°C).
Bereiding
Meng de mix met het warme water in een mengkom (50°C).
Klop 5 tot 6 minuten op de tweede snelheid tot een mooi glad beslag.
Spuiten met spuitzak en ronde spuitmond op bakpapier of op een glasvezel bakmat.
Bereiding voor soezen
Houd de spuitzak rechtop en spuit een ronde soes van ± 4cm diameter.
Bereiding en benodigdheden éclairs:
Houd de spuitzak schuin en spuit een lijn van 10cm.
Bakken in een voorverwarmde oven op 210°C gedurende 20-25 min.
Vullen met Cook & Bake banketbakkersroom, slagroom, ijs of een andere vulling naar keuze en dompel de bovenkant in gesmolten chocolade, gebruiksklare fondant, eventueel gemengd met mokka-extract.
Tip: spuit de vulling met een vulspuitmondje, zo kan je makkelijk je eclairs en soezen vullen.
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwezetmeel, plantaardige olie (raapzaad, palm), eipoeder, ei-eiwitpoeder, melkeiwit, rijsmiddel (E450, E500), melkpoeder, gedroogde glucosestroop (tarwe), suiker, emulgator: E471, zout.
Bewaring:
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Reviews door andere gebruikers
dit ging makkelijker dan gedacht
ik had schrik om deze mix te proberen. Eclairs maken was me voordien nog niet écht gelukt. Blij met het resultaat, de kinderen vonden mijn soesjes echt de max :-)Eerste Hulp Bij Bakken EHBB
Door een mix te kopen is mijn drempel om complex lijkende desserten zoals éclairs zeker verlaagd. Ik ben zeker dat iedereen dit kan, mijne waren alvast heel lekkerMakkelijker dan verwacht
Heel lekker en makkelijker te maken dan verwacht!! Ik denk dat het nog leuker is om te maken als je handiger bent dan mij #oeps #noob
ALL-IN MIX VOOR SOEZEN EN ECLAIRS COOK&BAKE 400G
- Echte bakkerskwaliteit
- Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
- Belgisch kwaliteitsmerk
- 9.1 / 10 klantentevredenheid
- Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
op iedere verpakking
éénmaal betalen
en tijdbesparend
Omschrijving
Maak nu thuis zelf heerlijke soezen en eclairs met deze mix.
Thuisbakken was nog nooit zo leuk!
RECEPT
Benodigdheden (voor ± 16 soezen)
200g soezenmix
300 ml water (50°C).
Bereiding
Meng de mix met het warme water in een mengkom (50°C).
Klop 5 tot 6 minuten op de tweede snelheid tot een mooi glad beslag.
Spuiten met spuitzak en ronde spuitmond op bakpapier of op een glasvezel bakmat.
Bereiding voor soezen
Houd de spuitzak rechtop en spuit een ronde soes van ± 4cm diameter.
Bereiding en benodigdheden éclairs:
Houd de spuitzak schuin en spuit een lijn van 10cm.
Bakken in een voorverwarmde oven op 210°C gedurende 20-25 min.
Vullen met Cook & Bake banketbakkersroom, slagroom, ijs of een andere vulling naar keuze en dompel de bovenkant in gesmolten chocolade, gebruiksklare fondant, eventueel gemengd met mokka-extract.
Tip: spuit de vulling met een vulspuitmondje, zo kan je makkelijk je eclairs en soezen vullen.
Ingrediënten:
Tarwebloem, tarwezetmeel, plantaardige olie (raapzaad, palm), eipoeder, ei-eiwitpoeder, melkeiwit, rijsmiddel (E450, E500), melkpoeder, gedroogde glucosestroop (tarwe), suiker, emulgator: E471, zout.
Bewaring:
Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.
Reviews door andere gebruikers
dit ging makkelijker dan gedacht
ik had schrik om deze mix te proberen. Eclairs maken was me voordien nog niet écht gelukt. Blij met het resultaat, de kinderen vonden mijn soesjes echt de max :-)Eerste Hulp Bij Bakken EHBB
Door een mix te kopen is mijn drempel om complex lijkende desserten zoals éclairs zeker verlaagd. Ik ben zeker dat iedereen dit kan, mijne waren alvast heel lekkerMakkelijker dan verwacht
Heel lekker en makkelijker te maken dan verwacht!! Ik denk dat het nog leuker is om te maken als je handiger bent dan mij #oeps #noob