Paddenstoelenbrood - Pollerbrood met bakvorm
Deze traditionele bakvorm was lang voorbehouden voor echte bakkers. Vanaf nu kan je thuis zelf genieten van poller- of paddenstoelbrood.
Afmetingen van de bakvorm:
bodem (vierkant) 10x10cm
9,5 cm ⌀
12,5 cm hoog
- Met 300g bloem heb je al een heerlijk brood met een mooie ronde vorm.
- Gebruik lauw water en kneed een mix of bloem met veel granen of rogge lang genoeg.
- Laat het deeg zeker 20 tot 25 minuten goed rijzen.
- Vet de bakvorm in met de handige easy bake spray of met boter.
Afmetingen van de bakvorm:
bodem (vierkant) 10x10cm
9,5 cm ⌀
12,5 cm hoog
Werkwijze
- Snij enkele verse sneden brood af.
- Gebruik de pollerbrood bakvorm als uitsteekvorm.
- Steek enkele cirkels uit het brood. Snij de kaas en hesp (ei, ananas,... bij voorkeur) op dezelfde wijze.
- Leg deze op mekaar en grillen maar.
Paddenstoelenbrood - pollerbrood met bakvorm
Deze traditionele bakvorm was lang voorbehouden voor echte bakkers. Vanaf nu kan je thuis zelf genieten van poller- of paddenstoelbrood.
Afmetingen van de bakvorm:
bodem (vierkant) 10x10cm
9,5 cm ⌀
12,5 cm hoog
- Met 300g bloem heb je al een heerlijk brood met een mooie ronde vorm.
- Gebruik lauw water en kneed een mix of bloem met veel granen of rogge lang genoeg.
- Laat het deeg zeker 20 tot 25 minuten goed rijzen.
- Vet de bakvorm in met de handige easy bake spray of met boter.
Afmetingen van de bakvorm:
bodem (vierkant) 10x10cm
9,5 cm ⌀
12,5 cm hoog
Werkwijze Croque Monsieur
- Snij enkele verse sneden brood af.
- Gebruik de pollerbrood bakvorm als uitsteekvorm.
- Steek enkele cirkels uit het brood. Snij de kaas en hesp (ei, ananas,... bij voorkeur) op dezelfde wijze.
- Leg deze op mekaar en grillen maar.
Cook & Bake producten gebruikt in het recept:
Product set carousel