TAARTVORM LOSSE BODEM GEGR. BLAUW STAAL 32CM C&B

Art nr.44464
Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard. U mag geen brood of gebak in de
Prijs €13.29
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard.
U mag geen brood of gebak in de vorm laten afkoelen, hierdoor ontstaat condensatie.
De blauwe laag is poreus en absorbeert vetstoffen, wat zorgt voor een anti-aanbaklaag. Door de zwarte kleur absorbeert de warmte snel, wat zorgt voor een gelijkmatig bakken en zuinig energieverbruik. Zolang de bakvorm vet blijft en de gebruiksaanwijzingen worden nageleefd, blijven de bakkwaliteiten intact.
Gebruiksaanwijzing: Eerste gebruik: Was de bakvorm zorgvuldig af met warm water. Goed afspoelen en afdrogen. Lichtjes invetten met plantaardige olie en 45-tal minuten inbakken in een oven van +/- 175 °C. Laten afkoelen. Bakvorm opnieuw zorgvuldig afwassen met zacht zeepsopje. Afspoelen, drogen en invetten om vorm te beschermen. Bewaren op een droge plaats.
Elk gebruik: Vorm steeds invetten voor gebruik. Na gebruik de vorm proper maken met keukenrol. Na elke bakbeurt invetten om vorm te beschermen en bewaren op een droge plaats.
Nooit afwassen in de vaatwasmachine!


Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.

TAARTVORM LOSSE BODEM GEGR. BLAUW STAAL 32CM C&B

Art nr.44464
Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard. U mag geen brood of gebak in de
Prijs €13.29
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit   
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep
Print deze pagina

Omschrijving

Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard.
U mag geen brood of gebak in de vorm laten afkoelen, hierdoor ontstaat condensatie.
De blauwe laag is poreus en absorbeert vetstoffen, wat zorgt voor een anti-aanbaklaag. Door de zwarte kleur absorbeert de warmte snel, wat zorgt voor een gelijkmatig bakken en zuinig energieverbruik. Zolang de bakvorm vet blijft en de gebruiksaanwijzingen worden nageleefd, blijven de bakkwaliteiten intact.
Gebruiksaanwijzing: Eerste gebruik: Was de bakvorm zorgvuldig af met warm water. Goed afspoelen en afdrogen. Lichtjes invetten met plantaardige olie en 45-tal minuten inbakken in een oven van +/- 175 °C. Laten afkoelen. Bakvorm opnieuw zorgvuldig afwassen met zacht zeepsopje. Afspoelen, drogen en invetten om vorm te beschermen. Bewaren op een droge plaats.
Elk gebruik: Vorm steeds invetten voor gebruik. Na gebruik de vorm proper maken met keukenrol. Na elke bakbeurt invetten om vorm te beschermen en bewaren op een droge plaats.
Nooit afwassen in de vaatwasmachine!


Reviews door andere gebruikers

Er zijn nog geen beoordelingen.