TAARTVORM GEGROEFD BLAUW STAAL 17CM C&B

Art nr. 47252
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol
Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard. U mag geen brood of gebak in


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 3,30
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard.
U mag geen brood of gebak in de vorm laten afkoelen, hierdoor ontstaat condensatie.

De blauwe laag is poreus en absorbeert vetstoffen, wat zorgt voor een anti-aanbaklaag. Door de zwarte kleur absorbeert de warmte snel, wat zorgt voor een gelijkmatig bakken en zuinig energieverbruik. Zolang de bakvorm vet blijft en de gebruiksaanwijzingen worden nageleefd, blijven de bakkwaliteiten intact.

Gebruiksaanwijzing: Eerste gebruik: Was de bakvorm zorgvuldig af met warm water. Goed afspoelen en afdrogen. Lichtjes invetten met plantaardige olie en 45-tal minuten inbakken in een oven van +/- 175 °C. Laten afkoelen. Bakvorm opnieuw zorgvuldig afwassen met zacht zeepsopje. Afspoelen, drogen en invetten om vorm te beschermen. Bewaren op een droge plaats.

Elk gebruik: Vorm steeds invetten voor gebruik. Na gebruik de vorm proper maken met keukenrol. Na elke bakbeurt invetten om vorm te beschermen en bewaren op een droge plaats.

Nooit afwassen in de vaatwasmachine!

Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden