Top of the page

BROODVORM BLAUW STAAL 17X11CM COOK&BAKE

Item No. 44458
Bak zelf het lekkerste brood met deze duurzame bakvorm in blauw staal van het merk Cook & Bake.  Afmetingen: 17 X 11cm. Hoogte: 6cm Deze bakvorm is geschikt voor een brooddeeg van 500gr.  (Bakvorm verkrijgbaar in andere formaten) Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik.  De bakvormen in b
Prijs €14.97
incl. BTW
Direct leverbaar
  • Echte bakkerskwaliteit  
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk 
  • 9.1 / 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Bak zelf het lekkerste brood met deze duurzame bakvorm in blauw staal van het merk Cook & Bake. 

  • Afmetingen: 17 X 11cm.
  • Hoogte: 6cm
  • Deze bakvorm is geschikt voor een brooddeeg van 500gr. 
(Bakvorm verkrijgbaar in andere formaten)

Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik. 

De bakvormen in blauw staal van Cook & Bake zijn stevig en duurzaam. Ze nemen de warmte zeer snel op in plaats van ze te weerkaatsen wat zorgt voor perfect gelijkmatig bakken en een zuinig energieverbruik.

Gebruiksaanwijzing bij eerste gebruik:

1.    Was de bakvorm zorgvuldig af met zeer warm water (zonder zeep).
2.    Droog goed af en zet hem gedurende 1 uur  in de oven op 200°. 
3.    Laat de vorm afkoelen.
4.    Neem vervolgens, om het staal opnieuw te voeden, een plantaardig voedingsvet (geen olie) en vet de vorm helemaal in. Zorg ervoor dat het vet goed in het staal dringt.  
5.    Verwijder vervolgens het teveel aan vet met keukenpapier, een dunne laag volstaat om de vorm te beschermen.
6.    Bewaar steeds op een droge plaats.

Vet de vorm goed in bij elk gebruik. 

Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard. De blauwe laag is poreus en absorbeert vetstoffen, wat zorgt voor een anti-aanbaklaag. Zolang de bakvorm vet blijft en de gebruiksaanwijzingen worden nageleefd, blijven de bakkwaliteiten intact.

Tips van de huisbakker: 

  • Blauw staal wordt het meest gebruikt in professionele bakkerijen, omwille van zijn duurzaamheid en ontegensprekelijke bakkwaliteit.
  • Best geen brood of gebak in de vorm langdurig laten afkoelen, hierdoor ontstaat condensatie.
  • Nooit afwassen in de vaatwasmachine!
  • Het uitzicht zal doorheen de tijd en veelvuldig gebruik er wat anders gaan uitzien, maar de kwaliteit en bakgarantie blijft steeds 100%. 

Reviews door andere gebruikers

  • Njam

    Zorgt snel voor gelijkgebakken en heerlijk brood!

BROODVORM BLAUW STAAL 17X11CM COOK&BAKE

Item No. 44458
Bak zelf het lekkerste brood met deze duurzame bakvorm in blauw staal van het merk Cook & Bake.  Afmetingen: 17 X 11cm. Hoogte: 6cm Deze bakvorm is geschikt voor een brooddeeg van 500gr.  (Bakvorm verkrijgbaar in andere formaten) Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik.  De bakvormen in b
Prijs €14.97
incl. BTW
Direct leverbaar

  • Echte bakkerskwaliteit 
  • Voor 15u besteld = zelfde werkdag verstuurd
  • Belgisch kwaliteitsmerk
  • 9.1/ 10 klantentevredenheid
  • Officiële partner van 'Bakvrienden' Facebookgroep

Omschrijving

Bak zelf het lekkerste brood met deze duurzame bakvorm in blauw staal van het merk Cook & Bake. 

  • Afmetingen: 17 X 11cm.
  • Hoogte: 6cm
  • Deze bakvorm is geschikt voor een brooddeeg van 500gr. 
(Bakvorm verkrijgbaar in andere formaten)

Professionele kwaliteit voor huishoudelijk gebruik. 

De bakvormen in blauw staal van Cook & Bake zijn stevig en duurzaam. Ze nemen de warmte zeer snel op in plaats van ze te weerkaatsen wat zorgt voor perfect gelijkmatig bakken en een zuinig energieverbruik.

Gebruiksaanwijzing bij eerste gebruik:

1.    Was de bakvorm zorgvuldig af met zeer warm water (zonder zeep).
2.    Droog goed af en zet hem gedurende 1 uur  in de oven op 200°. 
3.    Laat de vorm afkoelen.
4.    Neem vervolgens, om het staal opnieuw te voeden, een plantaardig voedingsvet (geen olie) en vet de vorm helemaal in. Zorg ervoor dat het vet goed in het staal dringt.  
5.    Verwijder vervolgens het teveel aan vet met keukenpapier, een dunne laag volstaat om de vorm te beschermen.
6.    Bewaar steeds op een droge plaats.

Vet de vorm goed in bij elk gebruik. 

Blauw staal is een perfect natuurlijk en erg sterk materiaal, met natuurlijke oppervlakte-oxidatie van de plaat. Deze oxidelaag vormt een bescherming tegen roest, maar maakt niet roestvrij, daarom moet blauw staal altijd worden ingevet en op een droge plaats bewaard. De blauwe laag is poreus en absorbeert vetstoffen, wat zorgt voor een anti-aanbaklaag. Zolang de bakvorm vet blijft en de gebruiksaanwijzingen worden nageleefd, blijven de bakkwaliteiten intact.

Tips van de huisbakker: 

  • Blauw staal wordt het meest gebruikt in professionele bakkerijen, omwille van zijn duurzaamheid en ontegensprekelijke bakkwaliteit.
  • Best geen brood of gebak in de vorm langdurig laten afkoelen, hierdoor ontstaat condensatie.
  • Nooit afwassen in de vaatwasmachine!
  • Het uitzicht zal doorheen de tijd en veelvuldig gebruik er wat anders gaan uitzien, maar de kwaliteit en bakgarantie blijft steeds 100%. 

Reviews door andere gebruikers

  • Njam

    Zorgt snel voor gelijkgebakken en heerlijk brood!