SCHAVELINGEN WIT/WHITE CALLEBAUT 2,5KG

Art nr. 29254
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol
Schavelingen wit - Callebaut Fijn geschaafde chocolade in onregelmatige, knapperige stukjes - smelt onmiddellijk in de mond en geeft heel wat romigheid en karamelachtige toetsen vrij. Zorg dat uw desserts in weelde baden. Chocolate Shavings Wit worden uit zuivere blokken van de Finest Belgian


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 22,78
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Schavelingen wit - Callebaut


Fijn geschaafde chocolade in onregelmatige, knapperige stukjes - smelt onmiddellijk in de mond en geeft heel wat romigheid en karamelachtige toetsen vrij.

Zorg dat uw desserts in weelde baden.
Chocolate Shavings Wit worden uit zuivere blokken van de Finest Belgian Chocolate Wit van Callebaut® omgevormd in ambachtelijke, onregelmatige krullen.
Ze hebben een frisse, romige smaak met karamelachtige toetsen. De witte schavelingen zijn ideaal om gebakjes en nagerechten om te toveren in prachtige, sneeuwwitte blikvangers. Maar u kunt er nog zoveel meer mee: rol truffels en brigadeiros in de schavelingen om ze royaal te bedekken. En als u uw warme dranken afwerkt met schavelingen, dan verwent u uw klanten met een uitstekende smaak terwijl de chocolade traag wegsmelt.

Strooi ze op desserts, ijs en gebakjes om een decadente, ruige look te creëren met een frisse en romige smaak van witte chocolade.
Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden