SCHAVELINGEN MELK/MILK CALLEBAUT 2,5KG

Art nr. 29253
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol
Schavelingen melk - Callebaut Fijn geschaafde chocolade in onregelmatige, ruwe stukjes - smelt onmiddellijk in de mond en geeft een lieflijke melkchocoladesmaak met karamelachtige toetsen vrij. Zorg dat uw desserts in weelde baden. Chocolate Shavings Melk worden uit zuivere blokken van de Finest


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 21,89
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Schavelingen melk - Callebaut


Fijn geschaafde chocolade in onregelmatige, ruwe stukjes - smelt onmiddellijk in de mond en geeft een lieflijke melkchocoladesmaak met karamelachtige toetsen vrij.

Zorg dat uw desserts in weelde baden.
Chocolate Shavings Melk worden uit zuivere blokken van de Finest Belgian Chocolate Melk van Callebaut® omgevormd in ambachtelijke, onregelmatige krullen. Ze hebben een zuivere cacaokern met warme karamelachtige toetsen.
Deze schavelingen doen wonderen als afwerking van uw forêt noire of Sachertorte. Maar u kunt er nog zoveel meer mee: rol truffels en brigadeiros in de schavelingen om ze royaal te bedekken. En als u uw warme dranken afwerkt met schavelingen, dan verwent u uw klanten met een uitstekende smaak terwijl de chocolade traag wegsmelt.

Strooi ze op desserts, ijs en gebakjes om een decadente, ruige look te creëren met een intense smaak van melkchocolade.




Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Laden
    Laden