CHOCOLADEKORRELS/ VERMICELLI PUUR CALLEBAUT 1KG

Art nr. 322
0 beoordelingen Jouw mening is waardevol

Image titleGratis levering vanaf €45


Chocoladekorrel / vermicelli / hagelslag puur - Callebaut Kleine vermicelli in glimmende donkere chocolade met een intense cacaosmaak. 100% donkere Belgische chocolade. Chocoladestrooisel voor de één, vermicelli voor de ander, of hagelslag voor velen: er is slechts één soort vermicelli die zo intens


Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 12,39
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Chocoladekorrel / vermicelli / hagelslag puur - Callebaut


Kleine vermicelli in glimmende donkere chocolade met een intense cacaosmaak.

100% donkere Belgische chocolade.
Chocoladestrooisel voor de één, vermicelli voor de ander, of hagelslag voor velen: er is slechts één soort vermicelli die zo intens smaakt en die zo knapperig is, en dat is de Vermicelli Donker. Ze worden gemaakt van intense donkere chocolade van Callebaut® en als u eraan begint kunt u er niet meer afblijven. Ze hebben een intense chocoladesmaak die rijk is aan cacao, met een aangename knars en een ongelooflijke glans.
De glans wordt op een 100% natuurlijke manier bekomen (zonder dat er glansmiddelen worden toegevoegd) door arbeidsintensieve dragering.

Strooi ze rijkelijk op een boterham of verspreid ze over een heerlijk dessert. Deze Vermicelli zal de smaak ervan zeker nog beter maken. Maar u kunt er ook nog andere dingen mee doen. Ze zijn onmisbaar als u truffels en brigadeiros maakt. En ze zijn leuk op ijs en drankjes. En heerlijk op gebakjes.
Reviews
Er zijn nog geen beoordelingen.
    Laden
    Laden