Appel-karamel cake
Ingrediënten
- 400g mix voor karamelcake Cook & Bake
- 4 eieren
- 200g boter (margarine/ zonnebloemolie)
- geschaafde amandelen Cook & Bake
- kaneelpoeder Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Karamelcake- Mix alle ingrediënten goed.
- Bespuit de bakvorm met de easy bake spray of vet deze in met boter.
- Giet het deeg in de gewenste vorm.
- Was en schil de appelen. Vervolgens snij deze in kwartjes en snij ze in schijfjes.
- Verzamel ze in een mengkom en bepoeder ze met kaneelpoeder.
- Steek voorzichtig de appeltjes bovenop het deeg.
- Strooi bij voorkeur nog wat geschaafde amandel bovenop.
*Tip: prik in de cake met een wafelvork. Blijft er nog deeg plakken? Zet de cake nog even terug en hou deze goed in de gaten.
Producten voor dit recept
Product set carousel
Appel-karamel cake
Ingrediënten
- 400g mix voor karamelcake Cook & Bake
- 4 eieren
- 200g boter (margarine/ zonnebloemolie)
- geschaafde amandelen Cook & Bake
- kaneelpoeder Cook & Bake
Materiaal
Werkwijze
Karamelcake- Mix alle ingrediënten goed.
- Bespuit de bakvorm met de easy bake spray of vet deze in met boter.
- Giet het deeg in de gewenste vorm.
- Was en schil de appelen. Vervolgens snij deze in kwartjes en snij ze in schijfjes.
- Verzamel ze in een mengkom en bepoeder ze met kaneelpoeder.
- Steek voorzichtig de appeltjes bovenop het deeg.
- Strooi bij voorkeur nog wat geschaafde amandel bovenop.
*Tip: prik in de cake met een wafelvork. Blijft er nog deeg plakken? Zet de cake nog even terug en hou deze goed in de gaten.
Producten voor dit recept
Product set carousel