Amandelwafels
Ingrediënten
- 250g mix voor frangipane Cook & Bake
- 2 eitjes
- 75g gesmolten boter, margarine of zonnebloemolie
- 50g melk (soyamelk, botermelk, koemelk naar keuze)
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 5 minuten- Alle ingrediënten samenvoegen en goed mengen.
- 1 soeplepel vetstof:
- Giet een beetje vetstof in een kommetje. Smeer voor iedere wafel het ijzer in met een smeerborsteltje.
- Bakken gedurende ±30 seconden.
Producten voor dit recept
Product set carousel
Amandelwafels
Ingrediënten
- 250g mix voor frangipane Cook & Bake
- 2 eitjes
- 75g gesmolten boter, margarine of zonnebloemolie
- 50g melk (soyamelk, botermelk, koemelk naar keuze)
Bereidingswijze
Bereidingstijd: 5 minuten- Alle ingrediënten samenvoegen en goed mengen.
- 1 soeplepel vetstof:
- Giet een beetje vetstof in een kommetje. Smeer voor iedere wafel het ijzer in met een smeerborsteltje.
- Bakken gedurende ±30 seconden.
Bewaartip: Wafels bewaar je best in een blikken doos met goed afsluitend deksel. Laat ze wel eerst afkoelen voor het beste resultaat.
Producten voor dit recept
Product set carousel