16/02 dag van de amandel

€ 5,19
€ 3,05 Binnenkort terug beschikbaar
€ 2,72
€ 5,05
€ 5,66 Binnenkort terug beschikbaar
€ 4,73
€ 3,20

Amandelspijs


PORTIES: 300 gramImage titleBereidingswijze
  • Doe het amandelmeel en de suiker in een kom en voeg het ei en de citroenrasp toe. Blijf roeren en mengen tot je een kneedbaar geheel hebt. Voeg een klein beetje extra ei toe als het te droog blijft.
  • Kneed het amandelspijs tot een blokje en verpak in vershoudfolie. Leg het spijs voor het lekkerste resultaat 1 nacht in de koelkast.
  • Het amandelspijs is echter ook direct te verwerken. In dat geval maak je het voordat je aan het recept begint en leg je het te rusten in de koelkast tot je het nodig hebt.
€ 7,34
KRISTALSUIKER "SF" 1KG
Art nr. 40525
€ 1,41
€ 4,73

Recept amandelwafeltjes

Image title

INGREDIËNTEN

250g frangipanemix Cook&Bake
2 eitjes
75g gesmolten boter, margarine of zonnebloemolie
50g melk

BEREIDINGSWIJZE

Bereidingstijd: 5 minuten

- Alle ingrediënten samenvoegen en goed mengen.
- 1 soeplepel vetstof per wafel in het wafelijzer doen.
- Bakken gedurende ±  30 seconden.

Om ze nog een beetje extra te versieren dip ze in chocolade en dompel ze erna in amandelschilfers voor de finishing touch. 

Deel jouw gerecht op sociale media onder #thuisbakkenmetCookandBake of #cookandbake  

Laden
Laden