Top of the page

Amandelspijs

Ingrediënten

(porties: 300 gram)

Materiaal

Werkwijze

  1. Voeg het amandelmeel bij de suiker, het ei en de citroenrasp toe in een mengkom. 
  2. Blijf roeren en mengen tot je een kneedbaar geheel hebt. 
  3. Voeg een klein beetje extra ei toe indien het te droog blijkt. 
  4. Kneed het amandelspijs tot een blokje/ bol en verpak in vershoudfolie.
  5. Laat 24uur rusten in de ijskast voor een heerlijk resultaat. 
  6. Maak de spijs een dag voordat je aan een recept begint en leg het ondertussen te rusten in de koelkast tot je het nodig hebt.

Amandelspijs

Ingrediënten

(porties: 300 gram)

Materiaal

Werkwijze

  1. Voeg het amandelmeel bij de suiker, het ei en de citroenrasp toe in een mengkom. 
  2. Blijf roeren en mengen tot je een kneedbaar geheel hebt. 
  3. Voeg een klein beetje extra ei toe indien het te droog blijkt. 
  4. Kneed het amandelspijs tot een blokje/ bol en verpak in vershoudfolie.
  5. Laat 24uur rusten in de ijskast voor een heerlijk resultaat. 
  6. Maak de spijs een dag voordat je aan een recept begint en leg het ondertussen te rusten in de koelkast tot je het nodig hebt.