Recente posts
*As cooked by ginger* inspireert met 4x Toscaans
maandag 2 juli 2018
Foodblogster Laurence van 'As cooked by ginger' maakt Toscaans brood en belegt ze op heerlijk zomerse wijze. Laat je inspireren door haar creatieve toppings en geef jouw lunch een upgrade!
Foodblogster Laurence van 'As cooked by ginger' maakte brood met onze Cook&Bake all-in mix voor Toscaans brood en was dolenthousiast over de heerlijk kruidige smaak. Op haar blog is geen brood te bespeuren, naar eigen zeggen omdat ze er geen held in is. Daarom was ze extra nieuwsgierig naar onze all-in mix en stond ze te popelen om haar eerste eigen brood te bakken.
Ze maakte er 4 creatief belegde boterhammen mee en inspireert haar volgers om eens iets anders dan hesp en kaas te kiezen. Ga jij ook voor creatief?
Lees haar ervaring met ons product en de gedetailleerde bereidingen op haar blog.
Toscaans brood - 4x anders
Combinatie 1: Rabarber-aardbei confituur, camembert, rucola, aardbeien, walnoten, balsamico-crème
Combinatie 2: Ricotta, olijfolie, peper, zout, oregano, parmaham, vijgen, pijnboompitten, honing
Combinatie 3: Camembert, mango, munt, amandelen, honing, peper
Combinatie 4: Nectarine, feta, olijven, pecannoten, balsamico-crème