Suikervrije (zachte) vanillewafeltjes 


Vanillewafels suikervrij





Ingrediënten


Werkwijze


  1. Klop de boter zacht. 
  2. Voeg de Zusto (of suiker), vanille en zout toe aan het mengsel en meng tot een mooi en glad beslag.
  3. Voeg de eieren 1 voor 1 toe. 
  4. Haal de zelfrijzende bloem door een zeef en voeg toe aan het mengsel.
  5. Meng tot een mooi, glad beslag. 
  6. Laat het beslag even rusten in de koelkast.
  7. Laat het wafelijzer heet worden en bespuit het met pancoating spray. 
  8. Neem een 'klompje' mengsel met 2 lepels en bak de wafeltjes goudbruin. 
  9. Laat de wafeltjes afkoelen op een taartrooster. 

Bewaartip: Bewaar je wafels in een goed afgesloten doos. Op deze manier blijven ze langer zacht.

Chargement en cours
Chargement en cours