Rozijnenbrood

INGREDIËNTEN


BEREIDINGSWIJZE


Gewicht: 1kg
Bereidingstijd: 2 uur bakken in de oven of 3 uur in de broodmachine


  1. Meng de All-In mix Luxe samen met het lauw water en kneed tot een glad en homogeen deeg.
  2. Laat het deeg rijzen onder plastic gedurende +/- 20 minuten.
  3. Meng de rozijnen onder het deeg. 
  4. Bol het deeg op in worstvorm.
  5. Leg het bakpapier in de broodvorm.
  6. Plaats het deeg in de broodvorm en druk goed aan.
  7. Laat opnieuw +/- 45 minuten rijzen onder plastic tot verdubbeling van het volume.
  8. Strijk vóór het bakken het deeg in met met ei en maak insnijdingen in het deeg.
  9. Bak gedurende +/- 30 minuten op 180 °C.
  10. Ontvorm na het bakken onmiddellijk het brood.


Rozijnenbrood


Chargement en cours
Chargement en cours