Top of the page

POUDRE DE PROTÉINES COOK&BAKE 125G

Item No. 49723
Merk: Cook & Bake  Handige verpakking met 125gr eiwitpoeder.  Eiwitpoeder kan als vervanger voor eieren worden gebruikt wanneer je geen eitjes in huis hebt. Waarvoor kan je dit product nog gebruiken? Het maken van Mérengue of pannenkoeken.  Door het toevoegen van water bij het eiwitpoeder ontstaat d
Prix €5.98
Taxes incl.
En stock
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
91 % de clients satisfaits
• Partenaire officiel du groupe Facebook "BakVrienden".

Description

Merk: Cook & Bake 

Handige verpakking met 125gr eiwitpoeder. 

Eiwitpoeder kan als vervanger voor eieren worden gebruikt wanneer je geen eitjes in huis hebt. Waarvoor kan je dit product nog gebruiken? Het maken van Mérengue of pannenkoeken. 

Door het toevoegen van water bij het eiwitpoeder ontstaat de hoeveelheid van 2 eieren.
De regel die je kan hanteren: 60ml water + 10g eiwitpoeder = 2 eiwitten

Het moet binnen 3 uur worden verwerkt (afgebakken). Het product is niet geschikt om tot een luchtige massa op te kloppen zoals slagroom. 

Commentaires (1)

  • Goed

    Eerste keer dat ik eiwitpoeder uitprobeer. Het heeft mijn wafels lichter gemaakt en gaf ze een goede textuur. Over het algemeen ben ik blij met het resultaat.

POUDRE DE PROTÉINES COOK&BAKE 125G

Item No. 49723
Merk: Cook & Bake  Handige verpakking met 125gr eiwitpoeder.  Eiwitpoeder kan als vervanger voor eieren worden gebruikt wanneer je geen eitjes in huis hebt. Waarvoor kan je dit product nog gebruiken? Het maken van Mérengue of pannenkoeken.  Door het toevoegen van water bij het eiwitpoeder ontstaat d
Prix €5.98
Taxes incl.
En stock
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits
 Partenaire officiel du groupe Facebook "BakVrienden".

Description

Merk: Cook & Bake 

Handige verpakking met 125gr eiwitpoeder. 

Eiwitpoeder kan als vervanger voor eieren worden gebruikt wanneer je geen eitjes in huis hebt. Waarvoor kan je dit product nog gebruiken? Het maken van Mérengue of pannenkoeken. 

Door het toevoegen van water bij het eiwitpoeder ontstaat de hoeveelheid van 2 eieren.
De regel die je kan hanteren: 60ml water + 10g eiwitpoeder = 2 eiwitten

Het moet binnen 3 uur worden verwerkt (afgebakken). Het product is niet geschikt om tot een luchtige massa op te kloppen zoals slagroom. 

Commentaires (1)

  • Goed

    Eerste keer dat ik eiwitpoeder uitprobeer. Het heeft mijn wafels lichter gemaakt en gaf ze een goede textuur. Over het algemeen ben ik blij met het resultaat.