Top of the page

Brownies d'Halloween

*Merci à l'enthousiaste Cook & Baker @Greet pour la recette et la photo!

Werkwijze

Bereiding cupcakes 

  1. Meng de vetstof met het water. 
  2. Meng de cupcake mix onder de boter. 
  3. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag. 
  4. Verdeel het beslag vervolgens in cupcake papiertjes. 
  5. Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakplaat of kleine ronde vormpjes. 
  6. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160-170°C. Goed laten afkoelen alvorens te versieren. 

Bereiding botercrème

  1. De crème au beurre met het water handmatig of met de mixer mengen. 
  2. Boter gladroeren en alles samenvoegen en 5 minuten opkloppen. 
  3. Bij voorkeur droog en koel bewaren. 
  4. Voor gebruik even laten opstijven in de frigo. 
  5. Voeg kleurstof toe naar keuze. Wij kozen oranje en zwart. 

Afwerking

Decoreer met versiering naar keuze. Wat wij gebruikten, zie je bij de benodigdheden.  

Tips: 
  • Cake instrijken met suikerwater om smeuïg te blijven (houd uitdrogen tegen).
  • Boter kan voor de helft vervangen worden door arachideolie. 
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.
Producten gebruikt in de recept van Cook & Bake

Brownies d'Halloween

*Merci à l'enthousiaste Cook & Baker @Greet pour la recette et la photo!

Werkwijze

Bereiding cupcakes 

  1. Meng de vetstof met het water. 
  2. Meng de cupcake mix onder de boter. 
  3. Voeg er één na één de eieren aan toe en meng deze tot een glad beslag. 
  4. Verdeel het beslag vervolgens in cupcake papiertjes. 
  5. Plaats de cakejes bij voorkeur in een cupcake of muffin bakplaat of kleine ronde vormpjes. 
  6. Bak 25 minuten in een voorverwarmde oven op 160-170°C. Goed laten afkoelen alvorens te versieren. 

Bereiding botercrème

  1. De crème au beurre met het water handmatig of met de mixer mengen. 
  2. Boter gladroeren en alles samenvoegen en 5 minuten opkloppen. 
  3. Bij voorkeur droog en koel bewaren. 
  4. Voor gebruik even laten opstijven in de frigo. 
  5. Voeg kleurstof toe naar keuze. Wij kozen oranje en zwart. 

Afwerking

Decoreer met versiering naar keuze. Wat wij gebruikten, zie je bij de benodigdheden.  

Tips: 
  • Cake instrijken met suikerwater om smeuïg te blijven (houd uitdrogen tegen).
  • Boter kan voor de helft vervangen worden door arachideolie. 
  • Baktijden kunnen afhankelijk van de oven licht variëren.
Producten gebruikt in de recept van Cook & Bake