Top of the page

Wat maakt desembrood zo populair?

  • Rijke en exclusieve smaak
  • Krokante korst en malse kruim
  • Makkelijker verteerbaar
  • Beter voor bloedsuikerspiegel
  • Blijft langer vers

Gebruikstips:


Ideaal desembrood
- 1 zakje bevat = 20g desem en gist
- 1 zakje bij 500g bloem
- Gebruiksvriendelijk met de hand en broodmachine (Opgelet, maximum 3uur in bakprogramma's)
- Op een droge en koele plaats bewaren 

  • Het is van belang dat je de instructies op het pakje ‘desem en gist’ goed volgt en een volledig zakje (20g) gebruikt voor 500g bloem.
  • Je vervangt best een deel van de bloem door volkoren, rogge of meergranenbrood. Bloem voor roggebrood geeft een extra zure toets.
  • Het gekneed deeg dient in plastic verpakt te worden en op een koele plaats bewaard te worden zodat het voldoende gerezen is om de volgende dag af te bakken.

Wat maakt desembrood zo populair?

  • Rijke en exclusieve smaak
  • Krokante korst en malse kruim
  • Makkelijker verteerbaar
  • Beter voor bloedsuikerspiegel
  • Blijft langer vers

Gebruikstips:


Ideaal desembrood
- 1 zakje bevat = 20g desem en gist
- 1 zakje bij 500g bloem
- Gebruiksvriendelijk met de hand en broodmachine (Opgelet, maximum 3uur in bakprogramma's)
- Op een droge en koele plaats bewaren 

  • Het is van belang dat je de instructies op het pakje ‘desem en gist’ goed volgt en een volledig zakje (20g) gebruikt voor 500g bloem.
  • Je vervangt best een deel van de bloem door volkoren, rogge of meergranenbrood. Bloem voor roggebrood geeft een extra zure toets.
  • Het gekneed deeg dient in plastic verpakt te worden en op een koele plaats bewaard te worden zodat het voldoende gerezen is om de volgende dag af te bakken.