Rode garneertube om gebakjes te versieren | Cook & Bake
No. d'article
34299
Livraison offerte dès €45
Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om
Description
Warm de garneertube au bain marie op. Het is perfect normaal dat de chocolade hard is. Is dit niet het geval, dan is deze aangelegd met olie. Wanneer de chocolade mals en opgewarmd is, draai de knop los alvorens te knijpen. Wees voorzichtig met het druk zetten en start met schrijven. We raden aan om op een klein blaadje te oefenen alvorens te schrijven op een 'goed' gebakje. Dit om vlekken en dergelijke te vermijden.
Werk jouw chocolademelk af met een rode toets, heerlijk op slagroom. Een beetje van de chocolade garneertube in de chocolademelk spuiten, hierdoor krijgt de melk een rode/ roze schijn.
Werk jouw chocolademelk af met een rode toets, heerlijk op slagroom. Een beetje van de chocolade garneertube in de chocolademelk spuiten, hierdoor krijgt de melk een rode/ roze schijn.