Chocolade Ganache

BEREIDINGSWIJZE

- Breng de melk met de suiker, boter en room aan de kook.
- Neem de pan van het vuur zodra de vloeistof kookt.
- Voeg de chocolade callets toe.
- Goed roeren tot een gladde chocoladesaus.

TIPS

OM TE GIETEN

Zorg er voor dat de ganache afgekoeld is tot lichaamstermperatuur. Werk je gebak af met boterroom of slagroom en zorg dat deze goed koel is. Zet het gebak op een taartrooster met daaronder een bakplaat. Giet de ganache gelijkmatig over het gebak. Eventueel met een spatel glad trekken. Laat even afdruipen voor u het gebak verplaatst.


OM TE SMEREN

Laat de ganache afkoelen tot de juiste dikte om te smeren.


OM TE SPUITEN

Laat de ganache afkoelen tot lichaamstemperatuur. Klop hem daarna op met de mixer tot een luchtige massa.



CHOCOLADE GANACHE

INGREDIËNTEN

100ml Volle melk
100ml Slagroom (minstens 30% vetgehalte)
50g Suiker
30g Boter
300g Cook & Bake callets puur
Chargement en cours
Chargement en cours