Ontdek hier onze merken

Bruggeman is gekend als een grote Europese gistproducent. Gist is broodnodig bij broodbakken! Wist je dat gist een natuurlijk, biologisch product is dat 'leeft' en dus ervoor zorgt dat jouw brood mooi rijst.
Het verhaal van Callebaut begint in 1911 te Wieze. Ondertussen zijn ze uitgegroeid tot een enorme internationale marktspeler en kan je Callebaut chocolade proeven over de hele wereld. De eerste originele smaken 811, 823 en W2 zijn nog altijd populaire en onveranderde producten
Deze prachtige Poolse deegrollen en stempels worden met zorg gemaakt. Inspiratie voor de patronen komt vanuit de hele wereld. (folkse, florale en geometrische patronen, Ierse klavers, Amerikaanse Halloween , Chinese panda's, ...) De patronen worden machinaal gegraveerd zodat de vormen na het bakken nog duidelijk zichtbaar zijn.
Dit Amerikaans merk is al 75 jaar een vaste waarde in de wereld van het bakken. De Bundt® bakvorm is de meest populaire vorm sinds 1950. Kwalitatieve en degelijk bakvormen die levenslang meegaan.

Bruggeman is gekend als een grote Europese gistproducent.

Gist is broodnodig bij broodbakken! Wist je dat gist een natuurlijk, biologisch product is dat 'leeft' en dus ervoor zorgt dat jouw brood mooi rijst.