MIX POUR PAIN LUXE, SANDWICHES COOK & BAKE 1KG

No. d'article 44839

Image titleLivraison offerte dès €45

Mix om al jouw briochebrood en luxebrood mee te maken. Geschikt voor briochebrood, sandwiches, suikerbrood, rozijnenbrood, suikerbrood, ... Recept Briochebrood ±370g: 250g mix 120ml water 30g boter 4g droge gist (of 5g verse gist) Bereiding Kneed alle ingrediënten in de keukenrobot met deeghaak. 8
Rupture de stock Stock bas En stock
Prix
€ 4,52
Taxes incl.
Ce produit ne peut être commandé en ce moment.
Description

Mix om al jouw briochebrood en luxebrood mee te maken.

Geschikt voor briochebrood, sandwiches, suikerbrood, rozijnenbrood, suikerbrood, ...

Recept Briochebrood ±370g:

  • 250g mix
  • 120ml water
  • 30g boter
  • 4g droge gist (of 5g verse gist)

Bereiding

  • Kneed alle ingrediënten in de keukenrobot met deeghaak.
  • 8 minuten op de eerste versnelling. 2 minuten op de tweede versnelling.
  • Bol het deeg op. Laat 20 minuten rijzen.
  • Maak de gewenste vorm (lang of rond) en laat opnieuw 55 minuten rijzen.
  • Strijk het deeg in met eigeel en bak het brood af gedurende 30 minuten op 190°C in een voorverwarmde oven.

Sandwiches 8 stuks

  • 250g mix
  • 120ml water (koud)
  • 30g boter
  • 20g droge gist (of 30g verse gist)
  • chocolade of rozijnen naar voorkeur toevoegen

Bereiding

  • Kneed alle ingrediënten in de keukenrobot met deeghaak.8 minuten op de eerste versnelling. 2 minuten op de tweede versnelling.
  • Voeg nu de chocolade of de rozijnen toe
  • Maak deegstukjes van 50g en bol ze op.
  • Laat 20 minuten rijzen.
  • Maak de gewenste vorm (bolletje of sandwich) en laat opnieuw rijzen gedurende 55 minuten.
  • Strijk het deeg in met eigeel en bak gedurende 8 minuten op 240°C in een voorverwarmde oven.

Volg ons op de sociale media van Cook & Bake

 Deel jouw verhaal met ons #thuisbakkenmetcookandbake #cookandbake

Image title  Image title
    Chargement en cours
    Chargement en cours