MIX SANS GLUTEN PAIN COMPLET POENSGEN 500G
No. d'article
47155
Livraison offerte dès €45
Poensgen glutenvrij, lactose vrije volkorenmix 500g Thuisbakken met Cook & bake Benodigdheden voor een brood van 750g 500g meelmix 1 zakje droge gist of 25g verse gist 450ml water (kamertemperatuur) Bereiding in de broodmachine Los het zakje droge gist op in 450ml water en giet deze vervolgens in
Description
Poensgen glutenvrij, lactose vrije volkorenmix 500g
Thuisbakken met Cook & bake
Benodigdheden voor een brood van 750g
- 500g meelmix
- 1 zakje droge gist of 25g verse gist
- 450ml water (kamertemperatuur)
Bereiding in de broodmachine
- Los het zakje droge gist op in 450ml water en giet deze vervolgens in de broodbakmachine
- Stel de machine correct in (bakprogramma min. 3uur)
- Voeg de meelmix langzaam toe
Bereiding met de oven
- Los het zakje droge gist op in 450ml water en giet deze vervolgens in de broodbakmachine
- Voeg stelselmatig de meelmix toe
- Kneed met een mixer 2,3 minuten of ± 10min met de hand
- Giet het deeg in een ingevette bakvorm
- Laat het deeg 50 - 70 minuten rijzen onder een lichtvochtige handdoek
- Bestrijk het deeg na het rijzen met water of koffiemelk
- Bak het brood 40 min in een voorverwarmde oven op 180°C
Tip
Je kan het vers brood invriezen. De verpakking koel en droog bewarenIngrediënten
Maïszetmeel,lijnzaad (16%), boekweitmeel, zout, guarbloem, dextrose, zout, dextrose,caramelpoeder,broodpikant (koriander, karwij, venkel), citroenzuurIn dit bedrijf worden er ook: ei, soja, melk en lupine verwerkt
Voedingswaardevermelding 100g
Energie | 329 kcal/1377 kJ |
Vet | 3,3 gram |
waarvan verzadigd | 0,2 gram |
Koolhydraten | 68,8 gram |
waarvan suikers | 2,9 gram |
Eiwit | 5,0 gram |
Zout | 1,5 gram |