POUDRE CRÈME GLACÉE VANILLE 800G COOK&BAKE

No. d'article32368
Ingrédients Saccharose, composants lactés, dextrose, crème en poudre, graisse végétale, glucose, arôme, émulsifiants: E471, E472b, stabilisants: E412, E410, E466, E441, colorants: E102*, E110* (*peut avoir un effet nuisible sur l’activité et l’attention des enfants). Conservation: Conservez au sec e
Prix €8.94
Taxes incl.
En stock
Zelf ijs maken?
Dat is een fluitje van een cent met de ijsmix van Cook&Bake!

De bereiding:

  • Meet 250 g ijsmix af en voeg dan 750 melk naar keuze toe. Even roeren met de mixer, een handklopper,... totdat het poeder oplost. 
  • Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats in de diepvriezer;
Roer om de 30 minuten door het ijs om ijskristallen te voorkomen. Plaats de kom terug in het vriesvak, tot de gewenste stevigheid is bereikt.
Geniet daarna van een overheerlijke kom zelfgemaakt ijs. Lust je graag ook Stracciatella ijs? Voeg dan kleine stukjes chocolade toe. Kies zelf jouw combinaties: aroma en kleurstoffen, toppings, suikerfiguren, noten, krieken (taartvulling

BENODIGDHEDEN(VOOR 1L IJS)

  • 250g ijsmix
  • 750ml melk
  • eventueel cacaopoeder, praliné-extract, uitgelekte vruchten,... 

BEREIDING met ijsmachine

Alle ingrediënten mengen, in de ijsmachine gieten en de gebruiksaanwijzing van de fabrikant volgen.

INGREDIËNTEN

Sacharose, melkbestanddelen, dextrose, roompoeder, plantaardig vet, glucose, aroma, emulgatoren: E471, E472b, stabilisatoren: E412, E410, E466, E441, kleurstoffen: E102*, E110*

(*kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden).

BEWARING

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Description

Ingrédients

Saccharose, composants lactés, dextrose, crème en poudre, graisse végétale, glucose, arôme, émulsifiants: E471, E472b, stabilisants: E412, E410, E466, E441, colorants: E102*, E110* (*peut avoir un effet nuisible sur l’activité et l’attention des enfants). Conservation: Conservez au sec et au frais. Refermez bien le sachet après usage.

Recette

Ingrédients: Recette pour 1 litre de glace: 250 g de mix pour glace, 750 ml de lait. Eventuellement ajouter de la poudre de cacao, extrait de praliné, fruits égouttés,... 
Préparation: Mélangez tous les ingrédients. Versez le mélange dans la sorbetière et suivez le mode d’emploi du fabricant. Vous pouvez aussi verser le mélange dans un plat allant au congélateur. Après 30 minutes de congélation (une fois que le mélange est à moitié congelé), remélangez pour éviter des cristaux de glace. Gardez au congélateur jusqu’à l’obtention de la solidité souhaitée.

Commentaires (2)

  • Top

    Met deze mix heb ik altijd in een handomdraai lekker en vers ijs in mijn ijskast zitten. En het beste is dat je het volledig kan personaliseren. Toppings en smaken naar eigen liefhebben toe te voegen, heel content van
  • Verrassend lekker

    Met een klein hartje deze mix geprobeerd maar wauw, wat lekker! Even de tijd ervoor nemen om het op te volgen, na een half uurtje goed roeren om kristallisatie te vermijden. Het resultaat mag er wel zijn! Maak deze in de ochtend, dan heb je tegen 16u heerlijk ijs. Echt van genoten! Je kan meteen 3 verschillende smaken proberen want je hebt maar 250g nodig per liter ijs. Aanrader!

POUDRE CRÈME GLACÉE VANILLE 800G COOK&BAKE

No. d'article32368
Ingrédients Saccharose, composants lactés, dextrose, crème en poudre, graisse végétale, glucose, arôme, émulsifiants: E471, E472b, stabilisants: E412, E410, E466, E441, colorants: E102*, E110* (*peut avoir un effet nuisible sur l’activité et l’attention des enfants). Conservation: Conservez au sec e
Prix €8.94
Taxes incl.
En stock
Zelf ijs maken?
Dat is een fluitje van een cent met de ijsmix van Cook&Bake!

De bereiding:

  • Meet 250 g ijsmix af en voeg dan 750 melk naar keuze toe. Even roeren met de mixer, een handklopper,... totdat het poeder oplost. 
  • Giet het mengsel in een diepvriesvaste schotel en plaats in de diepvriezer;
Roer om de 30 minuten door het ijs om ijskristallen te voorkomen. Plaats de kom terug in het vriesvak, tot de gewenste stevigheid is bereikt.
Geniet daarna van een overheerlijke kom zelfgemaakt ijs. Lust je graag ook Stracciatella ijs? Voeg dan kleine stukjes chocolade toe. Kies zelf jouw combinaties: aroma en kleurstoffen, toppings, suikerfiguren, noten, krieken (taartvulling

BENODIGDHEDEN(VOOR 1L IJS)

  • 250g ijsmix
  • 750ml melk
  • eventueel cacaopoeder, praliné-extract, uitgelekte vruchten,... 

BEREIDING met ijsmachine

Alle ingrediënten mengen, in de ijsmachine gieten en de gebruiksaanwijzing van de fabrikant volgen.

INGREDIËNTEN

Sacharose, melkbestanddelen, dextrose, roompoeder, plantaardig vet, glucose, aroma, emulgatoren: E471, E472b, stabilisatoren: E412, E410, E466, E441, kleurstoffen: E102*, E110*

(*kan de activiteit of oplettendheid van kinderen nadelig beïnvloeden).

BEWARING

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten.

Description

Ingrédients

Saccharose, composants lactés, dextrose, crème en poudre, graisse végétale, glucose, arôme, émulsifiants: E471, E472b, stabilisants: E412, E410, E466, E441, colorants: E102*, E110* (*peut avoir un effet nuisible sur l’activité et l’attention des enfants). Conservation: Conservez au sec et au frais. Refermez bien le sachet après usage.

Recette

Ingrédients: Recette pour 1 litre de glace: 250 g de mix pour glace, 750 ml de lait. Eventuellement ajouter de la poudre de cacao, extrait de praliné, fruits égouttés,... 
Préparation: Mélangez tous les ingrédients. Versez le mélange dans la sorbetière et suivez le mode d’emploi du fabricant. Vous pouvez aussi verser le mélange dans un plat allant au congélateur. Après 30 minutes de congélation (une fois que le mélange est à moitié congelé), remélangez pour éviter des cristaux de glace. Gardez au congélateur jusqu’à l’obtention de la solidité souhaitée.

Commentaires (2)

  • Top

    Met deze mix heb ik altijd in een handomdraai lekker en vers ijs in mijn ijskast zitten. En het beste is dat je het volledig kan personaliseren. Toppings en smaken naar eigen liefhebben toe te voegen, heel content van
  • Verrassend lekker

    Met een klein hartje deze mix geprobeerd maar wauw, wat lekker! Even de tijd ervoor nemen om het op te volgen, na een half uurtje goed roeren om kristallisatie te vermijden. Het resultaat mag er wel zijn! Maak deze in de ochtend, dan heb je tegen 16u heerlijk ijs. Echt van genoten! Je kan meteen 3 verschillende smaken proberen want je hebt maar 250g nodig per liter ijs. Aanrader!