MOULE À CHARNIÈRE DOUBLE FOND 26CM PATISSE

No. d'article6347
Dit product kun je zowel als spingvorm als tulbandvorm gebruiken dankzij de tulband-inzet! Deze springvorm van Patisse heeft een diameter van 26 cm. Door een hendel aan de kant van de springvorm kan je ze losmaken van de bodem. Door dit systeem kan de vorm gemakkelijk van de cake gehaald worden.&nbs
Prix €16.79
Taxes incl.
En stock
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits

Description

Dit product kun je zowel als spingvorm als tulbandvorm gebruiken dankzij de tulband-inzet! Deze springvorm van Patisse heeft een diameter van 26 cm. Door een hendel aan de kant van de springvorm kan je ze losmaken van de bodem. Door dit systeem kan de vorm gemakkelijk van de cake gehaald worden. 
  • Voorzien van een antikleef laag.
  • De diameter van de springvorm is 26cm.
  • Gemaakt uit staal.
  • Niet geschikt voor in de vaatwasser.

Commentaires (0)

Il n'ya pas de commentaires pour le moment.

MOULE À CHARNIÈRE DOUBLE FOND 26CM PATISSE

No. d'article6347
Dit product kun je zowel als spingvorm als tulbandvorm gebruiken dankzij de tulband-inzet! Deze springvorm van Patisse heeft een diameter van 26 cm. Door een hendel aan de kant van de springvorm kan je ze losmaken van de bodem. Door dit systeem kan de vorm gemakkelijk van de cake gehaald worden.&nbs
Prix €16.79
Taxes incl.
En stock
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits

Description

Dit product kun je zowel als spingvorm als tulbandvorm gebruiken dankzij de tulband-inzet! Deze springvorm van Patisse heeft een diameter van 26 cm. Door een hendel aan de kant van de springvorm kan je ze losmaken van de bodem. Door dit systeem kan de vorm gemakkelijk van de cake gehaald worden. 
  • Voorzien van een antikleef laag.
  • De diameter van de springvorm is 26cm.
  • Gemaakt uit staal.
  • Niet geschikt voor in de vaatwasser.

Commentaires (0)

Il n'ya pas de commentaires pour le moment.