PAIN MOULÉ GRAND CRU 28X13X12CM EMILE HENRY

No. d'article48838
Om van alle voordelen van brood te genieten, is er niets beter dan het zelf te maken, met de juiste ingrediënten en de juiste broodvorm. De prachtige broodvorm zorgt voor een perfect brood net als bij de bakker. De voordelen? Het deksel, ongeglazuurd aan de binnenkant, bootst de vochtigheidsgraad na
Prix €79.81
Taxes incl.
Stock bas
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits

Description

Om van alle voordelen van brood te genieten, is er niets beter dan het zelf te maken, met de juiste ingrediënten en de juiste broodvorm.
De prachtige broodvorm zorgt voor een perfect brood net als bij de bakker.
De voordelen? Het deksel, ongeglazuurd aan de binnenkant, bootst de vochtigheidsgraad na die nodig is voor het bakken van brood. Het wordt doorboord om een grondig bakken en een droge, knapperige korst te garanderen, zelfs met zeer vochtig deeg. De groeven in de bodem voorkomen dat het brood blijft plakken. Tenslotte zijn het deksel en de bodem versierd met kleine "oren" om het gemakkelijk hanteerbaar te maken.

Commentaires (0)

Il n'ya pas de commentaires pour le moment.

PAIN MOULÉ GRAND CRU 28X13X12CM EMILE HENRY

No. d'article48838
Om van alle voordelen van brood te genieten, is er niets beter dan het zelf te maken, met de juiste ingrediënten en de juiste broodvorm. De prachtige broodvorm zorgt voor een perfect brood net als bij de bakker. De voordelen? Het deksel, ongeglazuurd aan de binnenkant, bootst de vochtigheidsgraad na
Prix €79.81
Taxes incl.
Stock bas
• Une vraie qualité boulangère
• Commandé avant 15h = expédié le même jour ouvrable
• Marque de qualité belge
• 91 % de clients satisfaits

Description

Om van alle voordelen van brood te genieten, is er niets beter dan het zelf te maken, met de juiste ingrediënten en de juiste broodvorm.
De prachtige broodvorm zorgt voor een perfect brood net als bij de bakker.
De voordelen? Het deksel, ongeglazuurd aan de binnenkant, bootst de vochtigheidsgraad na die nodig is voor het bakken van brood. Het wordt doorboord om een grondig bakken en een droge, knapperige korst te garanderen, zelfs met zeer vochtig deeg. De groeven in de bodem voorkomen dat het brood blijft plakken. Tenslotte zijn het deksel en de bodem versierd met kleine "oren" om het gemakkelijk hanteerbaar te maken.

Commentaires (0)

Il n'ya pas de commentaires pour le moment.