Appel karamelcake

Ingrediënten

  1. 400g mix voor karamelcake
  2. 4 eieren
  3. 200 g boter (margarine/ zonnebloemolie
  4. werk af met geschaafde amandelen

Werkwijze

Karamelcake

  1. Mix alle ingrediënten goed
  2. Bespuit de bakvorm met de easy bake spray of vet deze in met boter
  3. Giet het deeg in de gewenste vorm

Appeltjes

  1. Was en schil de appelen. Vervolgens snij deze in kwartjes en snij ze in schijfjes.
  2. verzamel ze in een mengkom en bepoeder ze met kaneelpoeder.
  3. Steek voorzichtig de appeltjes bovenop het deeg.
  4. Strooi bij voorkeur nog wat geschaafde amandel bovenop
Bak de muffins of cupcakes in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende 20 min. Bak je een cake? zet de cake dan 40 minuten in de oven. * Prik in de cake met een wafelvork. Blijft er nog deeg plakken? Zet de cake nog even terug en hou deze goed in de gaten. 
Image title Deze afbeeldingen werden ons bezorgd door een Cook & Baker. 
Chargement en cours
Chargement en cours