16/02 dag van de amandel

€ 5,85
MIX FLORENTINES COOK&BAKE 200G
No. d'article 46082
€ 6,03
€ 3,41
€ 5,78
EXTRAIT AMANDES COOK&BAKE 20ML
No. d'article 30515
€ 2,72
MIX FRANGIPANE 800G COOK&BAKE
No. d'article 32255
€ 5,47
BROYAGE D'AMANDES COOK&BAKE 150G
No. d'article 41272
€ 3,95
AMANDES EFFILÉES COOK&BAKE 100G
No. d'article 41274
€ 2,85

Amandelspijs


PORTIES: 300 gramImage titleBereidingswijze
  • Doe het amandelmeel en de suiker in een kom en voeg het ei en de citroenrasp toe. Blijf roeren en mengen tot je een kneedbaar geheel hebt. Voeg een klein beetje extra ei toe als het te droog blijft.
  • Kneed het amandelspijs tot een blokje en verpak in vershoudfolie. Leg het spijs voor het lekkerste resultaat 1 nacht in de koelkast.
  • Het amandelspijs is echter ook direct te verwerken. In dat geval maak je het voordat je aan het recept begint en leg je het te rusten in de koelkast tot je het nodig hebt.
€ 6,99
SUCRE GRANULE "SF" 1KG
No. d'article 40525
€ 1,35
BROYAGE D'AMANDES COOK&BAKE 150G
No. d'article 41272
€ 3,95

Recept amandelwafeltjes

Image title

INGREDIËNTEN

250g frangipanemix Cook&Bake
2 eitjes
75g gesmolten boter, margarine of zonnebloemolie
50g melk

BEREIDINGSWIJZE

Bereidingstijd: 5 minuten

- Alle ingrediënten samenvoegen en goed mengen.
- 1 soeplepel vetstof per wafel in het wafelijzer doen.
- Bakken gedurende ±  30 seconden.

Om ze nog een beetje extra te versieren dip ze in chocolade en dompel ze erna in amandelschilfers voor de finishing touch. 

Deel jouw gerecht op sociale media onder #thuisbakkenmetCookandBake of #cookandbake  

Chargement en cours
Chargement en cours