BLOEM VOOR WIT SPELTBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr. 34323
Wie voor Cook & Bake kiest, kiest voor:
  • banketbakkerskwaliteit
  • jarenlange expertise
  • producten waarbij gebruiksgemak centraal staat
  • gratis levering (vanaf €50 & tot 30kg)
  • 100% veilige betaling
Voor heerlijk gezond wit speltbrood met een zachte kruim. Spelt bevat meer eiwiten en meervoudig, onverzadigde vetzuren dan tarwe. Daarnaast is het rijk aan vitamine B3 en bevat veel mineralen zoals fosfor, magnesium, ijzer zink en koper.  Maak zelf je wit speltbrood met gist, zout, water en vetstof
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 4,95
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Voor heerlijk gezond wit speltbrood met een zachte kruim.
Spelt bevat meer eiwiten en meervoudig, onverzadigde vetzuren dan tarwe. Daarnaast is het rijk aan vitamine B3 en bevat veel mineralen zoals fosfor, magnesium, ijzer zink en koper. 
Maak zelf je wit speltbrood met gist, zout, water en vetstof en neem je eigen gezondheid in handen. 

Bakken met een traditionele oven

Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg af en laat het op een warme plek (30°C) rijzen gedurende 30 minuten. Kneed het deeg opnieuw door en vorm het gewenste model. Laat het deeg opnieuw 60 minuten rijzen en bak het brood op 220°C gedurende 25-30 minuten in een voorverwarmde oven. 


Bakken met een broodmachine

Doe eerst het lauw water (22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de andere ingrediënten toe en als laatse de gist. Start een programma van 2 à 4 uur. 

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Image title

Ingrediënten 

Tarwemeel, gerstemoutmeel, emulgator: E471, meelverbeteraar: E300, enzymen. Kan sporen van noten en zaden bevatten. 

Farine de blé, farine de malt d’orge, émulsifiant: E471, améliorant de la farine: E300, enzymes. Peut contenir des traces de noix et de graines.


Bewaaradvies 

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

    Laden
    Laden