BLOEM VOOR SPELTBROOD MET TARWE COOK&BAKE 2KG

Art nr. 32416
Wie voor Cook & Bake kiest, kiest voor:
  • banketbakkerskwaliteit
  • jarenlange expertise
  • producten waarbij gebruiksgemak centraal staat
  • gratis levering (vanaf €50 & tot 30kg)
  • 100% veilige betaling
Bakken met een traditionele oven Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 5,75
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Bakken met een traditionele oven

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.


Bakken met een broodmachine

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur.

Tip: Deksel van de broodmachine niet openen tijdens het bakproces om inval van het brood te vermijden. 

Image title

Ingrediënten

Speltmeel, tarwemeel, gefermenteerde roggebloem, tarwemout-bloem, dextrose, emulgatoren: E471 en E472e, meelverbeteraar: E300, enzymen.



    Laden
    Laden