BLOEM VOOR DONKER MEERGRANENBROOD COOK&BAKE 5KG

Art nr. 32291
Wie voor Cook & Bake kiest, kiest voor:
  • banketbakkerskwaliteit
  • jarenlange expertise
  • producten waarbij gebruiksgemak centraal staat
  • gratis levering (vanaf €50 & tot 30kg)
  • 100% veilige betaling
Voor heerlijke donker meergranenbrood dat barst van de vitaminen en mineralen. Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven! Koop hier je ingrediënten! BAKKEN MET EEN TRADITIONELE OVEN Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 9,46
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Voor heerlijke donker meergranenbrood dat barst van de vitaminen en mineralen.
Maak zelf je brood met gist, zout, water en vetstof en haal de bakker in jou naar boven! Koop hier je ingrediënten!
Image title

BAKKEN MET EEN TRADITIONELE OVEN

Zorg dat alle grondstoffen op kamertemperatuur (22°C) zijn en weeg alles goed af. Doe alle grondstoffen in een beslagkom of deegkneedtoestel. Kneed krachtig met de hand (15 à 20 min.) of met de deegkneder tot een soepel, stevig deeg. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het op een warme plek (30°C) ca. 35 minuten rijzen. Kneed het deeg nog een keer goed door tot het droog en soepel aanvoelt en vorm het gewenste model. Laat het nu ca. 60 minuten rijzen, opnieuw bedekt met huishoudfolie. Bak het brood in een voorverwarmde oven gedurende ca. 35 minuten bij 210°C.


BAKKEN MET EEN BROODMACHINE

Weeg alle grondstoffen goed af. Doe eerst het water (op kamertemperatuur 22°C) en het zout in de kuip van de broodmachine. Voeg daarna de bloem, de vetstof of Cook&Bake broodverbeteraar, eventueel de Cook&Bake bloemversterker en tenslotte de gist toe. Start een programma van ca.2 à 4 uur. 


INGREDIËNTEN 

Tarwemeel, gierst, rogge, zonnebloempitten, bruin lijnzaad, soja, gluten, havervlokken, gemoute tarwevlokkengerst, gerstemoutmeeltarwemoutbloem, dextrose, E471, E472e, E300, enzymen. Kan sporen van noten en zaden bevatten.

BEWAARADVIES

Koel en droog bewaren. Verpakking goed sluiten na gebruik. Het afgekoeld brood het best bewaren in een papieren broodzak. Zo blijft het nog ± 3 dagen houdbaar. Ingevroren is het brood nog ± 2 maanden houdbaar.

    Laden
    Laden