MIX VOOR SOEZEN EN ECLAIRS COOK&BAKE 400G

Art nr. 32276
Wie voor Cook & Bake kiest, kiest voor:
  • banketbakkerskwaliteit
  • jarenlange expertise
  • producten waarbij gebruiksgemak centraal staat
  • gratis levering (vanaf €50 & tot 30kg)
  • 100% veilige betaling
Soezen of éclairs maken was nog nooit zo makkelijk! Koop hier jouw mix en ontdek het verschil! Benodigdheden (voor ± 16 soezen) 200g Cook&Bake mix voor soezen en éclairs 200 ml water (20°C) 6 eieren Bereiding  Meng de eieren één voor één onder de soezenmix. Het vorige ei moet telkens volledig
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 5,25
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving
Soezen of éclairs maken was nog nooit zo makkelijk! Koop hier jouw mix en ontdek het verschil!

Benodigdheden (voor ± 16 soezen)

  • 200g Cook&Bake mix voor soezen en éclairs
  • 200 ml water (20°C)
  • 6 eieren

Bereiding

  1.  Meng de eieren één voor één onder de soezenmix. Het vorige ei moet telkens volledig opgenomen zijn.

  2. Meng daarna het water in 3 keer met het beslag.

  3. Mix verder gedurende 1 min. op de eerste versnelling en 4-6 min. op de derde versnelling tot een mooi glad beslag.

  4. Spuiten met spuitzak en ronde spuitmond op bakpapier. Voor soezen: Houd de spuitzak rechtop en spuit een ronde soes van ± 4cm diameter. Voor éclairs: Houd de spuitzak schuin en spuit een lijn van 10cm.

  5. Bakken in een voorverwarmde oven op 210°C gedurende 20-25 min.

  6. Vullen met Cook&Bake banketbakkersroom, slagroom, ijs of een andere vulling naar keuze en dompel de bovenkant in gesmolten chocolade, witte suikerglazuur gemengd met mokka-extract of praliné. 


Ingrediënten

Maïszetmeel, plantaardige olie (palm), tarwezetmeel, tarwebloem, glucosestroop, plantaardige raapzaadolie, zout, melkeiwit, aroma. Kan sporen van noten en zaden bevatten.

Bewaring

Droog en koel bewaren. Na openen de zak goed sluiten. 

    Laden
    Laden