ALL-IN MIX VOOR RUSTIEK GRANENBROOD COOK&BAKE 2KG

Art nr. 42837
Wie voor Cook & Bake kiest, kiest voor:
  • banketbakkerskwaliteit
  • jarenlange expertise
  • gebruiksgemak
  • gratis levering (vanaf €30 & tot 30kg)
  • 100% veilige betaling
Bereiding in de broodmachine Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat
Geen voorraad Beperkte voorraad Op voorraad
Prijs
€ 6,79
incl. BTW
Dit product kan op dit moment niet worden besteld.
Omschrijving

Bereiding in de broodmachine

Bepaal de grootte van het brood, de kleur van de korst en het programma op de broodmachine. Doe de gewenste hoeveelheid koud water (max. 20°C) en broodmix in de broodmachine. Start de broodmachine. Haal het brood uit de broodvorm nadat het programma is afgelopen en laat het afkoelen op een rooster.

Bakken met een traditionele oven

Bepaal de grootte van het brood. Kneed de gewenste hoeveelheid broodmix en lauw water (± 40°C) tot een soepele massa. Voeg extra water toe als het deeg tijdens het mengen té droog lijkt. Dek het deeg bij voorkeur af met huishoudfolie en laat het 30-40 minuten rijzen. Druk het deeg plat, breng het in de juiste vorm en laat het ± 40 minuten in een ingevette broodvorm rijzen onder huishoud-folie. Baktijd: in een voorverwarmde oven op ± 220°C gedurende 30-35 minuten. Haal het brood uit de broodvorm en laat het afkoelen op een rooster.

Ingrediënten 

Tarwebloem, lijnzaad, tarwegluten, zonnebloempitten, gierst, bakkerszout, tarwezemelen, maïsgries, havervlokken, sojastukjes, gerstemoutmeel, bakkersgist, raapzaadolie, sojazemelen, sojavlokken, dextrose, zuurdesempoeder(rogge), emulgator: E472e, gekaramelliseerde suiker, meelverbetermiddel: ascorbinezuur, enzymen (tarwe). 

Kan sporen van ei en melk bevatten. 


Image title

    Laden
    Laden